Grundare

Mitt namn är Wilma Andersson och är grundaren av Wandersson Sports. Född och uppvuxen i Skellefteå. Liksom många andra som är från Skellefteå så var och är idrotten en viktig del av mitt liv. Spelat fotboll sedan ung ålder och spelar fotfarande professionellt utomlands. Hoppas att detta företag kan hjälpa så många idrottare och föreningar som möjligt, på alla olika nivåer.

Vanliga Frågor

Hur köper man av er?

Man kan antingen köpa direkt från vår webshop. Eller så kan man kontakta oss för att samarbeta och få bättre erbjudanden.

Vad säljer ni till föreningar?

Allt ni kan tänkas behöva till medicinväskan. Men främst förbrukningsvaror som tejp och plåster. Men finns det intresse för produkter ni inte hittar så hör av er!

Var är eran butik?

Just nu håller vi endast till online. Företaget är baserat i Skellefteå. Eftersom att vi har stark anknytning till Skellefteå så får man även vissa fördelar när det kommer till de lokala klubbarna.

Men säljer ni annat också?

Just nu har vi en begränsad katalog som kan utökas vid efterfrågan. Sen håller vi på att utveckla en träningsprodukt också men det är inget som är till salu än.

Logo

När vi skapade loggan ville vi ha en ganska simpel design med ett meddelande. 
I bakgrunden ser man ett tydligt "W" och och toppen på W:et valde vi att integrera en schackpjäs.
En drottning för att representera och påminna alla kvinnor om deras styrka.